Home / Actual / (FOTO) ”Boala pietrișului” continuă la Săcele și în acest mandat administrativ: bolovani, pietriș și batjocură

(FOTO) ”Boala pietrișului” continuă la Săcele și în acest mandat administrativ: bolovani, pietriș și batjocură

Administrația pesedistă de la Săcele a început ‘reabilitarea și modernizarea’ străzilor din Municipiu.

De fapt, asistăm la o bolovănire a arterelor, pentru că ceea ce se poate concluziona de pe teren, dar și din planșele foto, este că în loc de pietriș se folosesc bolovani.

Este imposibil de înțeles ce este în mintea acestor oameni! Cine crede că o astfel de dimensiune a acestor bolovani este una standard pentru reabilitare?

Priviți aceea rigolă de scurgere. La prima ploaie mai serioasă ea va fi înfundată de acest pietriș folosit din abundență, tasat și considerat modernizare.

Aceste drumuri devin un coșmar atât pentru autovehicule, dar mai ales pentru cei ce merg pe jos sau folosesc bicicletele.

Conform organigramei, de recepția lucrării răspunde serviciul investiții din cadrul Primăriei Municipiului Săcele, dar impresia generală este că pe nimeni de acolo nu interesează realitatea din teren.

Efectele pietruirii haotice se văd și în foto mai jos:

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia