Home / Actual / Fotbalul sacelean moare încet, dar sigur !

Fotbalul sacelean moare încet, dar sigur !

O veste neplăcută pentru iubitorii sportului, grupele de Juniori D şi Juniori E de la FC Săcele sunt pe cale să dispară din cauza lipsei fondurilor materiale necesare. Este vorba de copii cu vârste între 9 şi 13 ani, marea lor majoritate săceleni.

Ultimul suport, ultima mână de ajutor ar putea veni chiar astăzi din partea Primăriei Săcele, ce are un mic buget alocat pe 2014 pentru activităţi sportive.  Necesarul FC Săcele pentru începerea campionatului de juniori este de 3500 de lei, existând promisiuni că această sumă ar putea fi susţinută de Primăria Săcele. Şi tot la capitolul susţinere financiara, luni se întruneşte Consiliul de Administraţie al Eectroprecizia SA, principalul susţinător al activităţii juvenile la Săcele, existând posibilitatea alocării unor fonduri.

O altă problemă cu care se confruntă FC Săcele, în sectorul juvenil, este lipsa de înţelegere din partea unor medici de familie locali, care refuză eliberarea de bilete de trimitere pentru analize medicale gratuite, trimiţându-i pe tinerii fotbalişti la Policlinica Sportivă pentru viză, unde fiecare control este contra-cost, fondurile necesare fiind inexistente acum pentru FC Săcele.

Dacă există doritori ce citesc acest articol şi pot ajuta, contactaţi-ne cu încredere la [email protected]! Să nu lăsăm sportul săcelean să moară!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

3 comments

  1. Ne platit din iunie dar prezent la antrenament si meciuri

  2. MULTUMITII LU SACELEANU CARE A DISTRUS TOT

  3. Poate se dorește sa se faca altceva acolo!!!!!
    Păcat de baza si de istoria clubului. (nu foarte mare dar importantă ptr zona Bv)

Leave a Reply