Home / Actual / (VIDEO) Florentina Simin-Tituleac, învățătoare în cadrul Școlii Nr. 5 din Săcele a fost decorată de către Preşedintele României

(VIDEO) Florentina Simin-Tituleac, învățătoare în cadrul Școlii Nr. 5 din Săcele a fost decorată de către Preşedintele României

Florentina Simin-Tituleac, învăţătoare MERITO 2021 la Şcoala Gimnazială nr. 5 din Săcele a fost decorată pe 1 decembrie cu Ordinul “Meritul pentru Învăţământ”, în Grad de Cavaler, de către Preşedintele României, într-o ceremonie la Palatul Cotroceni, prilejuită de Ziua Naţională.

Au fost decoraţi 20 de profesori și profesionişti din ONG-uri din educaţie din întreaga țară a căror activitate contribuie la Educaţia de calitate din România!

Acțiunile acestora pentru digitalizarea actului educațional și pentru creșterea echității în școli și universități s-au făcut remarcate încă dinainte de pandemie.

“Faptul că ați pus vocația și efortul dumneavoastră în slujba interesului copiilor, într-un context atât de complicat, în care sentimentul de autoprotecție s-a activat în mod natural la majoritatea oamenilor, îmi confirmă din nou câtă nevoie este să îi susținem pe cei care văd educația ca pe o chemare, nu ca pe o meserie.” – extras din alocuțiunea susținută de Președintele României, Klaus Iohannis.

Proiectul MERITO Profesori pentru România din care face parte si doamna Simin-Tituleac constă în căutarea, identificarea, documentarea și premierea profesorilor cu vocație din învățământul românesc, acei oameni care produc o schimbare la firul ierbii fără să-i știe nimeni și care devin modele pentru elevii lor.

Felicitări cadrului didactic Florentina Simin-Tituleac!

(VIDEO) Cât tupeu! Primarul Popa este supărat că Municipiul Săcele mai are și consilieri locali care gândesc normal

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia