Home / Actual / FC Hermannstadt ne-a învins, urmează meciul cu ASU Poli Timişoara

FC Hermannstadt ne-a învins, urmează meciul cu ASU Poli Timişoara

FC Precizia Săcele a fost învinsă în amicalul de luni de FC Hermannstadt, o echipă nou promovată în Liga a II-a, antrenata de Alexandru Pelici.

Dacă la pauză scorul a fost 0-0, echilibrul s-a rupt în minutul 65 când sibienii au marcat după o greşeală individuală a gazdelor săcelene.

Până la final Hermannstadt-ul a mai marcat de 2 ori, scorul final fiind de 3-0, iar impresia celor prezenţi a fost că echipa din Sibiu este mai puternică în acest moment decât primul adversar din amicale, Olimpia Satu Mare.

Lotul celor de la FC Precizia Săcele este în continuă schimbare, renunţându-se la doi jucători şi urmărindu-se aducerea altora cu experienţă şi valoare, pentru a putea ataca promovarea în Liga a III-a chiar din acest sezon competiţional.

Astăzi – miercuri 12 iulie – începând cu orele 18.00, săcelenii înfrunta pe ASU Poli Timişoara, frumoasă echipa susţinută de fanii timişoreni.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply