Home / Actual / Farmacia Precizia – drumul de la o afacere locală, la un brand cu recunoaștere națională în doar un an de zile

Farmacia Precizia – drumul de la o afacere locală, la un brand cu recunoaștere națională în doar un an de zile

Frumoasa istorie a Farmaciei Precizia începe cu 130 de ani în urmă, în 1889, când Grosz Karoly a fondat în Satulung Farmacia “Aranykorona” – “Coroana de aur” (aceasta a fost prima denumire a farmaciei).

Și-ar fi imaginat el oare că după 130 de ani produsele preparate în farmacia pe care a înființat-o vor ajunge în toate colțurile țării?

Pe tot parcursul existenței sale, Farmacia Precizia a funcționat având în permanență farmaciști care au preparat specialități farmaceutice, în prezent pe lângă acestea fiind preparate în laboratorul propriu și produse cosmetice!

Foarte apreciate de către localnici, aceste produse au început să fie comercializate în urmă cu un an și prin intermediul site-ului www.farmaciaprecizia.shop.

Nu a durat mult până când cereri pentru produsele Farmacia Precizia au început să vină de peste tot din țară: București, Iași, Cluj, Satu Mare, Arad sau chiar Constanța! 

Iar după ce noile cliente au folosit produsele, au început să vină și aprecierile și recunoașterea muncii prestate cu drag în Farmacia Precizia.

Mulțumesc Farmacia Precizia pentru minunile care le faceți. Cu acest tratament antiacneic, într-o săptămână de la folosirea acestuia am un ten impecabil de curat. Recomand cu multa încredere!

 

Și eu am folosit produsele și vreau sa le mulțumesc celor ce le prepara, sunt foarte bune. La mine s-a văzut rezultate chiar de la prima aplicare!

 

Produse nemaipomenite! Recomand ❤️

*conform recenzii clienti Facebook

În doar un an de zile, produsele care erau apreciate doar pe plan local au început să fie recunoscute și recomandate în toată țara!

Pentru a consulta lista completă de produse preparate în Farmacia Precizia vă rugăm să intrați pe www.farmaciaprecizia.shop dacă nu ați făcut-o până acum!

Cu siguranță veți găsi ceva ce vă interesează!

Vino în echipa noastră! Salariu competitiv, mediu modern de lucru, acces la tehnologie avansată! Toate le găsești la Quin România

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia