Home / Actual / Elevii de la “George Moroianu” s-au “orientat” în “Săptămana Altfel”

Elevii de la “George Moroianu” s-au “orientat” în “Săptămana Altfel”

Elevii Liceului Teoretic “George Moroianu” din Săcele au participat în cadrul “Săptămânii Altfel” la un concurs de orientare sportivă organizat chiar în incinta liceului lor.

Organizatorii acestui concurs au fost membrii Clubului Sportiv Babarunca din Săcele, un club cu performanţe la nivel naţional în acesta disciplina atât de apreciată de iubitorii de mişcare şi natura.

Sub coordonarea lui Iuliu Dopovecz, elevii au primit câteva instrucţiuni generale despre ce înseamnă orientarea sportivă, au primit o hartă şi au pornit în cursa către punctele de control ce trebuiesc găsite conform ordinii de pe harta de concurs, evident într-un timp cât mai scurt.

Pentru Clubul Sportiv Babarunca din Săcele urmează organizarea pe 11 mai a unui concurs mai amplu, pentru toate categoriile de vârstă, în cadrul Complexului Turistic “Hanul Mureşenilor”, acest concurs fiind parte a unei tentative la nivel mondial de a intra în cartea recordurilor.

Mult succes!

Citeste si despre FC Precizia Sacele si despre locul din clasament

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply