Home / Actual / Electroprecizia Holding se menține în Topul celor mai iubite branduri brașovene. La fel ca în 2022, la o categorie s-a clasat chiar a 3-a!

Electroprecizia Holding se menține în Topul celor mai iubite branduri brașovene. La fel ca în 2022, la o categorie s-a clasat chiar a 3-a!

Topul celor mai iubite branduri brașovene, realizat de către revista de business Forward Brașov, împreună cu Agenția BrandBerry, a ajuns la cea de-a opta ediție, iar în total, 1.347 de persoane și-au exprimat opțiunile.

Conform fwdbv.ro, locuitorii din județul Brașov au avut posibilitatea să voteze timp de o lună brandurile pe care le consideră emblematice pentru comunitatea lor.

Au fost invitați să indice, pe diferite categorii și fără sugestii predefinite, trei branduri pe care le apreciază sau iubesc.

De asemenea, au evaluat cele mai influente branduri din industrie, turism și cele mai importante companii angajatoare.

Companiile locale, prin analiza rezultatelor, au ocazia de a înțelege mai bine tendințele și schimbările în preferințele consumatorilor și își pot adapta strategiile de marketing și de produs pentru a corespunde mai bine cu așteptările și nevoile locale și pentru a reflecta mai bine valorile culturale, economice și sociale ale comunității brașovenilor, mai spune sursa citata, intreg articolul aici Topuri 2023 – FWD Brasov (fwdbv.ro)

Electroprecizia Holding, din nou in TOP

Și în 2023 compania săceleană Electroprecizia a fost menționată des în răspunsurile brașovenilor.

În 3 categorii Electroprecizia Holding a reușit la finalul topului să se claseze pe poziții onorante.

Astfel, la categoria TOP 100 Branduri brasovene, Electroprecizia s-a clasat la final pe poziția a 13-a, la categoria TOP 10 branduri industriale, Electroprecizia a terminat pe locul al 4-a în opțiunile votanților, iar la categoria Top angajatori la care ți-ar plăcea să lucrezi, holdingul săcelean a terminat pe podium, pe poziția a 6-a.

Autorii TOP-urilor spun că pentru a fi cât mai siguri că vor fi obținute date cât mai aproape de realitate, respondenții au făcut câte 3 nominalizări.

Apoi, fiecare nominalizare în parte a primit 100 puncte dacă a fost făcută în primul răspuns, 66 de puncte dacă a fost în al doilea răspuns și 33 de puncte dacă a fost făcută în al treilea răspuns.

La final, a fost realizat un punctaj mediu pentru fiecare nominalizare.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia