Home / Actual / ELECTROPRECIZIA GRUP sprijină personalul medical din Săcele

ELECTROPRECIZIA GRUP sprijină personalul medical din Săcele

ELECTROPRECIZIA continuă să se implice în comunitatea orașului Săcele.

De aceasta dată, pentru a susține cadrele medicale în lupta cu Coronavirus, a donat catre Spitalul Municipal echipamente de protecție în valoare de 10.000 de lei.

Grupul de firme a sponsorizat deja prin Asociația Amural achiziționarea a 150 de viziere pentru protecția personalului medical.

Traversăm momente grele, cu provocări neașteptate, însă avem încredere că vom putea să le depășim mai ușor împreună. Este momentul să fim solidari și să venim în sprijinul celor de care depind viețile noastre, ale tuturor. Chiar dacă in Săcele nu s-au semnalat deocamdată persoane infectate cu COVID-19, vrem să fim pregătiți și să punem umărul pentru a-i proteja pe salvatorii din linia întâi, a declarat Adrian Secelean, președintele Consiliului de Administrație Electroprecizia.

ELECTROPRECIZIA asigură în parteneriat cu firma de catering Noblesse, 50 de meniuri zilnice pentru cadrele medicale angajate în spitalul din localitate.

ELECTROPRECIZIA GRUP recrutează chiar și în timp de criză

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia