Home / Actual / Echipa Proactivi a participat la evenimentul „Cum mă pot implica în comunitate?”
sursa foto garcini.ro

Echipa Proactivi a participat la evenimentul „Cum mă pot implica în comunitate?”

Eproactivi pentru garcinichipa Proactivi a participat joi, 21 aprilie, la Brașov, la evenimentul „Cum mă pot implica în comunitate?”. Aici ni s-au alăturat oameni din Câmpia Turzii, Brașov și București care au  povestit cum reușesc ei să se implice eficient în comunitate și ce schimbări au produs sau vor să producă acolo.

Ne-a făcut o plăcere deosebită să ne aflăm printre oameni atât de hotărâți, de pasionați de ceea ce fac și mai ales, atât de implicați. Am avut în fața noastră exemple că se poate, că lucrurile pleacă de fapt de la noi, că o idee  îndrăzneață poate aduce schimbarea.

DBV_3936-300x201Invitații de la București și Câmpia Turzii ne-au vorbit despre ideile lor, impactul pe care l-au adus în comunitate, ne-au povestit cum au colaborat cu autoritățile și mai ales, care au fost schimbările ce au reușit să le aducă zonei în care trăiesc.

Mai timizi, însă siguri pe noi, am luat și noi cuvântul, iar Gina a fost cea care a spus în linii mari ce face echipa „Proactivi pentru Gârcini” și ce își propune pe viitor.

Această ieșire a fost o bună ocazie ca noi să învățăm din experiențele celorlalți, să fim  mai motivați, mai determinați și încrezători că putem face tot ceea ce ne punem în minte.

sursa: pagina oficiala a echipei Proactivi

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply