Home / Actual / După ce a fost agresată fizic de soțul ei, o femeie din Săcele a sunat la 112. Acum agresorul nu mai are voie să se apropie de aceasta la mai puțin de 200 m
foto cu caracter informativ

După ce a fost agresată fizic de soțul ei, o femeie din Săcele a sunat la 112. Acum agresorul nu mai are voie să se apropie de aceasta la mai puțin de 200 m

La data de 4 noiembrie 2022, Poliţia municipiului Săcele a fost sesizată prin apel S.N.U.A.U 112 de către o femeie în vârstă de 59 de ani, din mun. Săcele , jud. Brașov, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul acesteia,    

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a identificat-o pe persoana vătămată, dar și pe cel reclamat, iar în urma audierii persoanei vătămate, aceasta a declarat faptul că în data de 04.11.2022, în jurul orelor 12.00, în timp ce se afla în  locuința sa, a fost agresată fizic de către soț.      

Persoana vătămată a formulat plângere penală împotriva soțului său, pentru săvârșirea infracțiunii de ,,violența în familie”.

De asemenea, s-a întocmit formularul de evaluare a riscului în urma căruia s-a stabilit faptul că există risc iminent în cauză.

A fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva persoanei reclamate, care îl obligă pe acesta să păstreze o distanță de 200 metri față de victimă și față de membrii familiei sale. 

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,violența în familie”, faptă prev. de art. 199 alin. 1 din Codul Penal, rap. la art. 193 alin. 1 din Codul Penal.

Având în vedere faptul că în urma emiterii ordinului de protecție, persoana vătămată a putut fi reintegrată în locuință, pentru prevenirea comiterii altor fapte de violență domestică, persoana reclamată a fost evacuată din locuința pentru o perioadă de 5 zile.

Prins băut și la volan de polițiști prin Bunloc, un tânăr are acum dosar penal – Saceleanul

Acțiune amplă a Poliției Săcele în acest weekend. S-a urmărit depistarea și sancționarea șoferilor băuți la volan sau aflați sub influența altor subsțanțe – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia