Home / Actual / Prins băut și la volan de polițiști prin Bunloc, un tânăr are acum dosar penal

Prins băut și la volan de polițiști prin Bunloc, un tânăr are acum dosar penal

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au desfășurat, la data de 6 noiembrie 2022, în intervalul orar 18.00 – 21.00, o acțiune, care a vizat depistarea și tragerea la răspundere a conducătorilor de vehicule aflați sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive.

Astfel, în jurul orei 20.10, cadrele de poliție au oprit pentru control, pe strada Bolnoc din municipiul Săcele, județul Brașov, un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 29 de ani,.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,58 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Societate româno-elvețiană cu sediul în Săcele angajează personal pentru noua turnătorie – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia