Home / Actual / După 4 ani de nimic pe subiect, pesedistul Popa Virgil promite iar o creșă

După 4 ani de nimic pe subiect, pesedistul Popa Virgil promite iar o creșă

Una dintre marile promisiuni din campania electorală ale, pe atunci, candidatului Virgil Popa a fost deschiderea unei creşe în Săcele până la finalul anului 2018. 

Realitatea s-a dovedit dezamăgitoare pentru părinţii care şi-au pus speranţele în această ofertă neonorată, primarul Virgil Popa neridicându-se la nivelul promisiunilor candidatului Virgil Popa.

Cu toate acestea, executivul primariei a lansat cu surle şi trâmbiţe încă din martie 2018 un comunicat pompos conform căruia “În curând, Săcele va avea nu una, ci două creșe, în cele două cartiere de blocuri ale Municipiului: „Ștefan cel Mare„ și „Electroprecizia”.”  

Doi ani și jumatate mai tarziu, pesedistul Popa, aflat în precampanie electorală, spune că s-a mai făcut un pas mare (oare????) pentru realizarea creșei din cartierul Ștefan cel Mare.

Astfel, în cadrul clădirii Centrului de zi va fi amenajată o creșă cu capacitatea de 40 de locuri, care se va întinde pe o suprafață de 1340 mp. 

Conform documentatiei tehnice, durata de realizare ar fi de 6 luni, deci realist vorbind, nu se va inaugura nimic in acest an.

Deasemenea, primarul Popa spune că la ora actuală încercă să identifice surse de finanțare (adică nu avem bani????) pentru realizarea creșei din cartierul Electroprecizia, un proiect cu o valoarea estimată de peste 3.500.000 lei.

Despre acest obiectiv același pesedist Virgil Popa spunea în 2018 că totul se află de abia la stadiul întocmirii de documentaţii tehnice în vederea obţinerii autorizaţiei de construire.

Proiect a fost gândit să fie făcut pe banii din GAL Gârcini, dar cum acolo nu s-a atras mai nimic din fondurile europene disponibile, creșa din Precizia este tot o himeră.

Apel către voluntari pentru construcția refugiului Salvamont de pe platoul din Piatra Mare

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia