Home / Actual / Accident de muncă la Săcele. Un tânăr a ajuns la spital

Accident de muncă la Săcele. Un tânăr a ajuns la spital

La data de 29 iulie 2020, în jurul orei 07.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați cu privire la faptul că la o societate comercială situată în municipiul Săcele a avut loc un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 25 ani, care se afla în timpul serviciului, efectuând activități de reparare a unui utilaj, ar fi suferit leziuni la nivelul membrelor superioare.

Tânărul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Principiile după care mă ghidez și de la care NU am să mă abat!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia