Home / Actual / Duminică dimineața, la Săcele: Polițiștii rutieri au testat 70 de conducători auto. Care au fost rezultatele?

Duminică dimineața, la Săcele: Polițiștii rutieri au testat 70 de conducători auto. Care au fost rezultatele?

Duminică dimineaţă, în intervalul orar 7.00 – 10.00, în baza unui plan de acţiune pe linie rutieră, Poliţia Municipiului Săcele au organizat şi desfăşurat, pe raza oraşului, activităţi de prevenire şi combatere a faptelor de încălcare a normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Politistii s-au concentrat, cu preponderenţă, pe depistării şi sancţionărea conducătorilor de autovehicule aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice”, potrivit raportului de misiune transmis IPJ.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii braşoveni au procedat la testarea a 70 de conducători de autovehicule din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, iar pentru abaterile constatate a fost reţinut 1 permis pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi au fost reţinute 2 certificate de înmatriculare pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate este de peste 3.900 lei.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia