Home / Actual / Drumul forestier Poiana Angelescu – Valea Largă a fost dat în folosință

Drumul forestier Poiana Angelescu – Valea Largă a fost dat în folosință

Un nou drum forestier a fost dat în folosință vara aceasta, Poiana Angelescu – Valea Largă.

Drumul are o lungime de 1,73 km și a fost realizat de Regia Publică a Pădurilor Locale Săcele, din fonduri proprii, costurile de execuție fiind de 1.171.576 lei.

Conform comunicatului Primăriei Săcele, scopul realizării drumului forestier a fost acela de mărire a gradului de accesibilizare al pădurilor pentru gestionarea acestora și pentru intervenții în caz de calamități sau dezastre.

Drumul forestier Poiana Angelescu – Valea Largă este închis circulației publice, cu excepția activităților sportive și de turism care se pot practica cu acordul proprietarului.

Vestea buna este ca drumul poate fi folosit pentru activități de agrement, plimbări pe jos sau cu bicicleta.

De altfel, drumul a început deja să fie foarte căutat pentru astfel de plimbări de către cetățenii din Săcele.

Atentia la curatenie! Fiind vorba de un drum forestier este necesar ca deșeurile și gunoaiele să nu fie lăsate în mijlocul pădurii, ci depozitate în locurile amenajate de la intrările drumului.

Piedică în dezvoltarea Transportului Metropolitan. Săcelenii vor rămâne cu condițiile actuale de transport până în 2023?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia