Home / Actual / Dramă pe strada Gârcinului din Săcele. Un bărbat i-a dat foc partenerei sale, aceasta fiind însărcinată

Dramă pe strada Gârcinului din Săcele. Un bărbat i-a dat foc partenerei sale, aceasta fiind însărcinată

În jurul orei 11.00, un barbat de 21 ani din Săcele, în timp ce se afla la domiciliu, în urma unui conflict alimentat de gelozie cu concubina sa în vârstă de 17 ani, ar fi stropit-o pe aceasta cu o substanță inflamabilă și i-ar fi dat foc.

Rudele fetei au intervenit pentru stingerea focului și victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Echipa formată din procuror de la Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov si politisti de investigatii criminale l-a depistat cu rapiditate pe barbatul care parasise domiciliul imediat dupa comiterea faptei, acesta fiind în prezent în custodia politistilor.

„Un echipaj SMURD de terapie intensivă cu medic a intervenit în cazul unei victime de sex feminin, în vârstă de aproximativ 17 ani, care prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare, toracelui și feței.

Tânăra a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.S.U. Brașov, Luiza Dănilă.

 

Ședința ordinară din octombrie a Consiliului Local Săcele are loc joi, la orele 16.00

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia