Home / Actual / Drama în Săcele: Un om a murit la puțin timp după ce a fost atacat cu bestialitate de vecini

Drama în Săcele: Un om a murit la puțin timp după ce a fost atacat cu bestialitate de vecini

Un eveniment șocant a avut loc în municipiul Săcele, unde un bărbat în vârstă de 38 de ani a căzut victimă unei agresiuni brutale. Cei patru agresori responsabili pentru acest act barbar sunt un tată și cei trei fii ai acestuia.

Conform informațiilor Brasov.net, victima avea un conflict mai vechi cu cei patru indivizi, care a culminat într-o tragedie. În urmă cu doar două luni, agresorii l-au atacat pe bărbat într-un mod grav, acesta fiind nevoit să fie spitalizat.

Cu toate acestea, familia victimei susține că autoritățile nu au întreprins nicio măsură la momentul respectiv pentru a contracara violența în creștere.

În ziua fatidică, victima s-a confruntat din nou cu agresorii în jurul orei 16:00. Agresorii au intensificat amenințările și i-au comunicat victimei că intenționează să îi pună capăt vieții.

Martorii evenimentului au alertat autoritățile, iar un echipaj de jandarmi a intervenit la fața locului. Din păcate, conform martorilor, intervenția lor s-a dovedit ineficientă, aceștia limitându-se să-i aplaneze pe cei implicați și să le ofere asigurări că nu se va întâmpla nimic rău.

Cineva a sunat la linia de urgență 112 și a solicitat intervenția de urgență a serviciilor medicale. Din păcate, a trecut aproximativ o oră până când ambulanța a ajuns la fața locului.

Medicii au început manevrele de resuscitare asupra bărbatului, însă din nefericire acesta a fost declarat decedat.

Bărbatul care și-a pierdut viața în acest incident tragic era căsătorit și avea doi copii, care acum rămân fără tatăl lor.

sursa text Brasov.net

Accident rutier la Săcele, la Pod Dârste. O persoană a ajuns la spital. – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia