Home / Actual / Dr. Preda Simona este medicul specialist oftalmologie al Spitalului Municipal Săcele

Dr. Preda Simona este medicul specialist oftalmologie al Spitalului Municipal Săcele

‼ Conjunctivita este una dintre cele mai întâlnite afecțiuni oculare. Aceasta apare în momentul în care membrana fină și transparentă care se regăsește între suprafața anterioară a globului ocular și fața posterioară a pleoapelor care se numește conjunctivă se inflamează.

🔎 În general, conjunctivita alergică apare în momentul în care ochii intră în contact cu alergeni, precum polenul sau acarienii, ceea ce determină o reacție exagerată a sistemului imunitar. Rezistența în fața acestor factori este asigurată de lacrimi, dar ele nu pot face față pentru a ne proteja ochii de anumite infecții sau afecțiuni.

Simptomele conjunctivitei alergice pot fi asemănătoare unei răceli, astfel încât este important să te prezinți la un consult oftalmologic încă de la primele semne. Iată 6⃣ dintre lucrurile care ne indică prezența conjunctivitei alergice:

👁️ înroșirea ochilor;

😔 senzația de mâncărime;

💧 lacrimarea abundentă;

😥 inflamarea ochilor;

👃 secreția nazală apoasă;

🤧 strănutul.

__________________________________________

👩🏻‍⚕️ Dr. Preda Simona este medicul specialist oftalmologie al Spitalului Municipal Săcele, extrem de atent la nevoile pacientului, tocmai pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

📄 Serviciile medicale oferite în cadrul Ambulatoriului de Specialitate, aflat pe strada Episcop Popeea Nr. 20, sunt:

➡️ consultație de specialitate;

➡️ biomicroscopia;

➡️ gonioscopia;

➡️ determinarea refracției;

➡️ tonometrie;

➡️ pahimetrie;

➡️ corneană.

☎😇 Pentru programări ne puteți apela la numărul de telefon 0368.408.073, în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia