Home / Actual / Dr. Preda Simona este medicul specialist oftalmologie al Spitalului Municipal Săcele, extrem de atent la nevoile pacientului, tocmai pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie

Dr. Preda Simona este medicul specialist oftalmologie al Spitalului Municipal Săcele, extrem de atent la nevoile pacientului, tocmai pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie

Dr. Preda Simona este medicul specialist oftalmologie al Spitalului Municipal Săcele, extrem de atent la nevoile pacientului, tocmai pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie!

❗ 𝐈̂𝐧 𝐥𝐮𝐦𝐞, 𝐮𝐧 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐥 𝐢̂𝐬̦𝐢 𝐩𝐢𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐯𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐢̂𝐧 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭.

➡️ Copiii cu deficiențe de vedere pot prezenta întârzieri în dezvoltarea motorie, lingvistică, emoțională, socială și cognitivă pe tot parcursul vieții. De asemenea, aceștia pot avea niveluri mai scăzute de performanță educațională.

👥 În România există aproximativ 10.000 de persoane oarbe parțial sau total, din care 2.770 sunt copii. Aceștia, încă de la vârsta de 16 ani, sunt considerați invalizi.

_________________________________________

👩🏻‍⚕️ Dr. Preda Simona este medicul specialist oftalmologie al Spitalului Municipal Săcele, extrem de atent la nevoile pacientului, tocmai pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

📄 Serviciile medicale oferite în cadrul Ambulatoriului de Specialitate, aflat pe strada Episcop Popeea Nr. 20, sunt:

➡️ consultație de specialitate;

➡️ biomicroscopia;

➡️ gonioscopia;

➡️ determinarea refracției;

➡️ tonometrie;

➡️ pahimetrie;

➡️ corneană.

☎😇 Pentru programări ne puteți apela la numărul de telefon 0368.408.073, în intervalul orar 08:00 – 20:00. 

(Electrica) 6 ore fără curent electric pe o stradă din Săcele în data de 14 noiembrie – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia