Home / Actual / Companie din Săcele angajează pentru mai multe posturi

Companie din Săcele angajează pentru mai multe posturi

Electroprecizia AG caută să angajeze cei mai buni colegi pentru echipa companiei! 

Suntem în căutarea profesioniștilor talentați și dedicați pentru a ne alătura echipei noastre din domeniul construcțiilor civile și industriale, rețele electrice, și resurse umane.

Dacă sunteți pasionați de industria construcțiilor și vă doriți să faceți parte dintr-o echipă de succes, vă așteptăm să aplicați pentru:

🏗 Responsabil CQ – Constructii Civile si Industriale

Suntem în căutarea unui Responsabil CQ care să aibă experiență în construcții civile și industriale.

Dacă sunteți un lider în domeniu și sunteți gata să vă alăturați unei echipe de excelență, așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem.

[ Detalii: https://bit.ly/46GW9OB ]

⚡ Șef Șantier – Inginer Rețele Electrice

Căutăm un inginer cu experiență în rețele electrice care să preia rolul de șef de șantier.

Dacă sunteți pasionat de infrastructura energetică și sunteți pregătiți să coordonați proiecte de succes, suntem interesați să vă cunoaștem.

[ Detalii: https://bit.ly/3Fwzys3 ]

🏢 Inginer Constructor – Șef Șantier

Suntem în căutarea unui inginer constructor cu experiență care să devină liderul unor proiecte complexe.

Dacă sunteți în căutarea unei oportunități de a vă pune în valoare abilitățile de construcție și de a dezvolta proiecte inovatoare, vă invităm să aplicați.

[ Detalii: https://bit.ly/409EGf0 ]

👥 HR Specialist

Dacă sunteți un specialist în resurse umane cu o pasiune pentru a găsi și dezvolta talente, suntem în căutarea dvs. pentru a completa echipa noastră.

Aveți ocazia să contribuiți la recrutarea și dezvoltarea unei echipe excepționale.

[ Detalii: https://bit.ly/3SaO5kv ]

Dacă sunteți interesați sau cunoașteți pe cineva care s-ar potrivi acestor poziții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email angajă[email protected] sau să trimiteți CV-ul la [ https://bit.ly/45Xbycg ].

Venind să lucrați cu noi, veți face parte dintr-o echipă dedicată, veți avea ocazia să vă dezvoltați abilitățile și veți contribui la proiecte de construcție deosebite.

Alăturați-vă echipei Electroprecizia AG pentru a construi un viitor mai bun! 

Premiera scurtmetrajelor “5×5. Poveștile Mocanilor” – 5 filme de scurt metraj despre viața mocanilor săceleni – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia