Home / Actual / Două proiecte sportive din Săcele vor primi bani de la Consiliul Județean Brașov. Care sunt acestea?

Două proiecte sportive din Săcele vor primi bani de la Consiliul Județean Brașov. Care sunt acestea?

Consiliul Judeţean Braşov a finalizat  procedura de selecţie şi evaluare a proiectelor sportive pentru care s-a solicitat  finanţare de la bugetul judeţului.

Conform site-ul Consiliului Judeţean Braşov, valoarea totală a celor 18 proiecte declarate eligibile este de 1.128.986,12 lei, din care 812.888,34 este cofinanţarea asigurată de administraţia judeţeană.

Suma de 309.725,99 lei este cofinanţarea totală a beneficiarilor, care trebuie să suporte şi cheltuielile neeligibile, în valoare totală de 6.371,79 lei.

Asociaţia Sportivă Fotbal Club Precizia Săcele a depus două proiecte, ambele întrunind punctajul necesar finanțării.

Acestea sunt:

  • „Dezvoltarea sportului de performanţă în Municipiul Braşov – disciplina fotbal, la nivel de seniori” –  32 p. Valoarea totală a proiectului este de  70.738 lei, din care finanţarea de la bugetul judeţului este de 56.538 lei.
  • „Promovarea, pregătire, performanţă nivel juniori disciplina fotbal în Municipiul Săcele” –  30,5 p. Valoarea totală a proiectului este de  68.896 lei, din care finanţarea de la bugetul judeţului este de 58.396 lei.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply