Home / Actual / Donație de aparatură electronică, electrocasnice și rechizite pentru familia din Ștefan Cel Mare afectată de incendiu
sursa foto FB ADOF Brasov

Donație de aparatură electronică, electrocasnice și rechizite pentru familia din Ștefan Cel Mare afectată de incendiu

După ce a trecut printr-un adevărat coșmar, cauzat de soțul care a dat foc apartamentului din Ștefan Cel Mare, acum oameni darnici vin în ajutorul celor ce au rămas fără nimic în urma incendiului.

Pentru a putea trece mai ușor peste această dramă, zilele trecute femeia a avut parte de o adevărată surpriză din partea unor oameni cu suflet mare.

Asociația pentru Demnitatea Omului și Familiei, alături de Selgros România și partenerii magazinului, au oferit familiei bunuri necesare oricărei locuințe, spune brasovtv.com

Rechizite, un frigider, o mașină de spălat, un cuptor electric, un multicooker, un laptop și o tabletă, toate noi-nouțe, au ajuns la familia greu incercata pentru a putea avea un nou început.

Pe lângă acestea, familia din Săcele a primit haine și jucării.

Din păcate, în apartamentul devastat de flăcări, nu au mai rămas decât pereții și un miros înecăcios.

În zilele următoare, alte pachete cu haine dar și cu produse indispensabile vor ajunge la familia din Săcele, spune sursa citata.

Săcele, codaș la depunerea de proiecte pe PNDL 3. Câți bani au cerut alte municipii de rang II din România?

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia