Home / Actual / Disperat că pierde, primarul Popa Virgil promite tot mai multe prin Gârcini

Disperat că pierde, primarul Popa Virgil promite tot mai multe prin Gârcini

Cu simpatia și susținerea epuizate în cartierele Electroprecizia si Stefan Cel Mare, primarul Popa Virgil se apucă să facă promisiuni de campanie în zona Gârcini.

Pe surse chiar dintre apropiații acestuia, Popa Virgil și-a intensificat vizitele în Gârcini (mic si mare), însă în ambele zone discută mai ales cu câțiva care îi sunt loiali.

Acestora, primarul le-a promis că îi va umple de ”bani” dacă îi aduc voturile necesare să rămână în scaun încă 4 ani, deși nici aici nu a realizat nimic până acum din 2016 încoace.

Bani trebuie să fie, deoarece din zona s-au evaporat câteva milioane de euro ce trebuiau investite cu ajutorul Grupului de Acțiune GAL Gârcini, spun gurile rele.

În plus, promisiunile făcute sunt și despre lemne de foc din belșug, acces prin pădure pentru căruțe și mai ales despre obținerea locuințelor sociale.

Cum în Gârcini locuințe sociale nu sunt, sursele spun ca primarul s-a pus să promită că cei ce au nevoie vor putea ajunge în fosta Ambasada din Electroprecizia, de pe strada Al. Episcop Popeea

Nimic surprinzător, deoarece în zona Liceului Victor Jinga a existat de ani buni o campanie de transformare în enclava educațională prin transferul (unii ar spune transplantul) locuitorilor/elevilor din Gârcini.

Dacă tot nu va mai fi votat de locuitorii din Electroprecizia, din dorința de răzbunare atât de caracteristică acestui primar odios, siguranța și ordinea cartierului vor fi distruse definitiv.

acest articol este un material ce expune o opinie politica

Incapabil să construiască locuințe sociale în Gârcini, primarul Popa Virgil promite că mută familiile nevoiașe în blocul din Electroprecizia – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia