Home / Actual / Dis de dimineață! Un tânăr s-a urcat la volan și circula prin Săcele, deși avea permisul suspendat

Dis de dimineață! Un tânăr s-a urcat la volan și circula prin Săcele, deși avea permisul suspendat

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 10 mai 2022, în jurul orei 07.30, în cadrul unei acțiuni pe linie rutieră, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 23 ani, care conducea un autoturismul pe bulevardul George Moroianu din municipiul Săcele.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul are suspendat permisul de conducere, neavând astfel dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

13 si 19 mai: Săcele va fi gazda concursului de parapantă PWC Skydreamers Open 2022

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia