Home / Actual / Directorul sportiv al Preciziei Săcele a fost amendat şi suspendat

Directorul sportiv al Preciziei Săcele a fost amendat şi suspendat

fotoAurel Bărbuţă, directorul sportiv al FC Precizia Sacele, considerînd că echipa sa a fost defavorizată de arbitraj în prima parte a jocului cu Hălchiul din 7 noiembrie, a intrat în vestiarul arbitrilor, iar aceştia susţin că au fost înjuraţi! Versiunea lui Bărbuţă a fost diferită. Acesta recunoaşte că a intrat la pauza meciului în vestiarul arbitrilor, însă susţine că nu a adus niciun fel de injurii brigăzii de arbitri.

Este adevărat că la pauză am intrat în vestiarul arbitrilor, am trîntit uşa şi am vorbit pe un ton mai ridicat pentru că eram puţin nervos. Le-am spus arbitrilor că vreau doar să fiu arbitrat corect, nimic mai mult, nici vorbă de înjurături. Asistentul Vlad Popa mi-a spus să ies afară din vestiar, iar eu i-am replicat că voi pleca după ce voi termina tot ce am de spus. Am încălcat regulamentul prin faptul că am intrat la pauză în cabină, însă, repet, nu am adus niciun fel de injurii. Dacă se va dovedi că eu am înjurat arbitrii, eu voi ieşi din fotbal!

a declarat Aurel Barbuta, oficialul echipei săcelene (foto sus).

sursa: monitorulexpres.ro

Iată că Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Braşov a constat abaterea şi în urma analizării mijloacelor de probă, comisia de disciplina a constatat că delegatul Aurel Barbuţă se face vinovat de pătrunderea în vestiarul arbitrilor, la pauză, fără încuvinţarea arbitrului. In consecinţă, comisia a hotărât sancţionarea acestuia cu 2 (două) etape şi 400 (patrusute) lei conform art. 53.4 din Regulamentul Disciplinar.

Pe plan fotbalistic, FC Precizia Săcele a reuşit să treacă în următoarea etapa a Cupei României, după o victorie cu 2-0 în deplasarea de la Energia Feldioara. Felicitări!

Citeşte şi despre ultimele rezultate ale Preciziei Săcele în Liga IV-a

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply