Home / Actual / 5 posturi disponibile la Săcele scoase la concurs de Directia Generală de Asistentă Socială si Protectia Copilului Brasov

5 posturi disponibile la Săcele scoase la concurs de Directia Generală de Asistentă Socială si Protectia Copilului Brasov

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov (DGASCP) organizează concurs în data de 10 aprilie 2017 pentru ocuparea următoarelor posturi vacante:

  • 2 posturi de referent (MI) pe perioadă nedeterminată la Complexul de Servicii
    Săcele.
  • 1 post de referent (M II) pe perioadă nedeterminată la Complexul de Servicii Săcele.
  • 2 posturi de Îngrijitoare pentru perioadă nedeterminată la Complexul de Servicii Săcele.

Condiţii de desfăşurare:

Data limita de depunere a dosarelor este 28 martie pentru posturile care sunt pe perioadă nedeterminată.

Dosarele cu documentele de înscriere solicitate conform legii se depun la Serviciul Resurse Umane, Sănătate şi Securitate în Munca la sediul din Braşov de pe strada Iuliu Maniu nr. 6.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul DGACPS Braşov din stradă Iuliu Maniu nr. 6 la serviciul Resurse Umane, Sănătate şi Securitate în Muncă sau la telefon 0268.417100 int 105.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 10 aprilie 2017, ora 10:00, la sediul DGASPC Braşov, strada Iuliu Maniu nr. 6 la Sala de Consiliu.

Pentru mai multe detalii apăsaţi linkul de mai jos:

http://www.dgaspcbv.ro/ro/despre-noi/contractuali/

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply