Home / Actual / Diploma și pentru Serviciul Salvamont Săcele cu ocazia Anului Jubiliar Salvamont

Diploma și pentru Serviciul Salvamont Săcele cu ocazia Anului Jubiliar Salvamont

Sinaia a fost pentru cateva zile capitala Salvamontului românesc, ca gazdă a manifestărilor prilejuite cu ocazia Anului Jubiliar Salvamont.

Peste 300 de salvatori montani din Romania, activi și veterani, reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale și administratiilor locale si judetene implicate in activitatea Salvamont, parteneri si sponsori Salvamont Romania si delegatii de salvatori din Italia, Franța, Germania, Austria, Serbia și Polonia s-au reunit pentru a marca acest moment de exceptie al activitatii de salvare montana din țara noastră.

Cu această ocazie și Serviciul Salvamont Săcele a fost menționat primind o onorantă diplomă pentru întreaga activitate în slujba omului, a muntelui și a vieții.

Aniversările principale in acest an au fost cei 115 ani de la prima atestare oficiala privind forme organizate de structuri de salvare montană în Romania si cei 50 de ani de activitate de salvare montană în România legiferată sub denumirea de Salvamont.

Mulțumim salvamontiști de pretutindeni pentru activitatea voastră! 

Domeniul Dâmbu Morii: Tradiția agrementului de calitate de la Dâmbu Morii continuă!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia