Home / Actual / Dictatura de la Săcele: Consilierii locali care îndrăznesc să meargă pe teren să discute cu cetățenii primesc ”plângeri penale”

Dictatura de la Săcele: Consilierii locali care îndrăznesc să meargă pe teren să discute cu cetățenii primesc ”plângeri penale”

La revedere democrație! Bine te-ai instalat dictatură roșie la Săcele, un municipiul unde contactul direct dintre consilierii locali și cetățeni se soldează cu plângeri penale.

Cam aceasta este realitatea din Săcele, acolo unde un regim dur, contondent și ce apasă greu asupra locuitorilor, încearcă prin orice mijloace să oprească dialogul dintre locuitori și cei ce mai doresc să le asculte doleanțele.

Lui Popa Virgil și găștii ce a acaparat Săcelele le stă in gat o hartie fara efecte juridice prin care este anuntata o intalnire intre cetatenii municipiului si consilieri locali.

Hoțiile, cumetriile, șmenurile, lucrările de proastă calitate, minciunile, promisiunile fără acoperire și devalizarea municipiului nu deranjează!

Marea dorință a lui Popa Virgil este ca oamenii din municipiu să nu mai aibă nicio modalitate directă de a contacta și de a interacționa cu aleșii locali.

Apropo de asta, ați încercat vreodată să mergeți la primarul Popa Virgil în audiență? Vă dorim succes în a reuși și mai ales în a găsi rezolvare la probleme în acest mod, căci mai marele urbei nu suferă să fie deranjat și nici nu se grăbește în a veni în întâmpinarea solicitanților.

Marea frica a lui Popa Virgil este ca nu cumva săcelenii să găsească o voce comună, una a problemelor cu care se confruntă zilnic și mai ales să nu cumva să realizeze ce putere mare are o comunitate unită.

Acum, sistemului gândit și construit de Popa Virgil, inginerul vremelnic primar, i s-a cășunat pe o întâlnire dintre câțiva consilieri locali și locuitorii de pe strada Ilie Minea. Mâine va fi rândul altora… și tot așa, până nu va mai rămâne nimeni să discute cu oamenii.

Ce soarta tristă pentru un municipiu atat de promițător și ofertant ca Săcelele! Sa fie condus inginerește și dictatorial de o haita roșie.

Noapte bună Săcele! Noapte bună săceleni!

*acest material este o opinie politică


Sântilia lui Paris! Omul de afaceri apropiat de Popa Virgil a mai pus o dată mâna pe cel mai important eveniment din Săcele – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia