Home / Actual / Dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele, vineri spre sâmbătă, 22-23 septembrie

Dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele, vineri spre sâmbătă, 22-23 septembrie

Primăria Municipiului Săcele în colaborare cu firma SC Gabi&Mazi SRL va efectua în noaptea de vineri spre sâmbătă, 22-23 septembrie 2023, după ora 21.00, servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele.

În acest sens facem apel către cetățeni, asociații de locatari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinfecție pe proprietăți, clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

De asemenea, Primaria Săcele roagă apicultorii din municipiu să ia toate măsurile necesare în zilele de 22-23 septembrie 2023 pentru ca acțiunea să nu afecteze viața albinelor.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acțiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

(VIDEO) Subiecte interesante, de interes și pentru săceleni cu Ciprian Sterpu, vicepreședintele Consiliului Județean Brașov la Mix TV – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia