Home / Actual / Detalii despre accidentul în care o șoferiță a plonjat în raul Timiș

Detalii despre accidentul în care o șoferiță a plonjat în raul Timiș

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări într-un dosar penal, pe care l-au deschis după ce o conducătoare auto testată pozitiv pentru consumul de alcool ar fi produs un accident rutier

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 00:30, polițiştii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Timişului din municipiul Săcele ar fi avut loc un incident rutier, în care a fost implicat un singur autoturism.

În scurt timp, la fața  locului  s-a deplasat o echipă  operativă  care a constatat ca cele sesizate se confirma, autoturismul implicat în incident aflându-se în albia râului Timiş.

Din primele cercetări a rezultat faptul că femeia care se afla la volan nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum şi astfel a pierdut controlul autoturismului, ieşind în afara carosabilului.

Din cauza faptului că femeia a suferit leziuni corporale aceasta a fost transportată la o unitate medicală, unde a beneficiat de îngrijiri de specialitate.

Cu această ocazie, femeia a fost testată de polițişti pentru consumul de alcool iar rezultatul a indicat o alcoolemie  de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice, care vor stabili cu certitudine cantitatea de alcool consumată.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” şi “vătămare corporală din culpă” iar cercetările sunt continuate  de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Partea a II-a. Aici sunt banii dumneavoastră! Caracatița PSD … 780.000 lei în 2023, deja 520.000 lei în 2024 – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia