Home / Actual / Tărlungeni: Depozit de combustibil lemnos în comună în 2017

Tărlungeni: Depozit de combustibil lemnos în comună în 2017

severiusÎn ultimele săptămâni, la Tărlungeni, atât Ocolul Silvic, cât și Primăria au fost asaltate de cereri pentru material lemnos pentru încălzire.

Pe pagina a unui site de socializare, primarul Severius Beșchea transmite:

Nu vă voi spune că nu sunt lemne, ci doar că trebuie să aveți răbdare pentru că există proceduri care trebuie respectate.

De asemenea, primarul Severius Beșchea a afirmat că se află în lucru un document pe care-l va înainta Consiliului Local al comunei Tărlungeni pentru analiză, dezbatere și aprobare, document în care se va regăsi planul de acțiune pentru anul 2017.

Acest plan va cuprinde măsurile care vor fi luate pentru a pune în aplicare programul pe care vi l-am propus și cu care ați fost de acord acum câteva luni, când m-ați ales să fiu Primar al acestei Comune.

Unul dintre punctele acestui plan este crearea unui depozit de combustibil lemnos în Tărlungeni, astfel încât să nu mai existe probleme în distribuirea acestora către populație, iar pentru anul care vine primăria să fie pregătită din timp pentru a rezolva această problemă.

Severius Beșchea spune și că va insista, în limita Legii, ca necesitățile cetățenilor comunei Tărlungeni să fie satisfăcute cu prioritate.

Citește de unde poti lua brazi la pret de producător in zona Tărlungeni-Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply