Home / Actual / Definiția incompetenței în administrația săceleană: Să nu poți prinde și reloca un urs, deși toată lumea știe unde se află!

Definiția incompetenței în administrația săceleană: Să nu poți prinde și reloca un urs, deși toată lumea știe unde se află!

  • Administratia de la Sacele se impiedica de un ursulet ratacit?
  • Viceprimarul Geczi ramane un mare maestru al cuvintelor prost alese si incredibil de prost folosite. 
  • Toata lumea stie unde aslfa ursul, Geczi nu il poate prinde

Tragi-comedia oferita de administratia de la Sacele si suportata din ce in ce mai greu de locuitorii municipiului continua la cote demne de opera lui Caragiale.

Sacul si peticul, numindu-i aici pe primarul Popa Virgil si viceprimarul Geczi Gellert, au de furca cu un ”ursuleț rătăcit” cum s-a exprimat poetic, dar total nefericit, cel din urma.

De fapt, animalul sălbatic denumit ”ursuleț” rămâne un pericol public pentru zonele unde s-a ”rătăcit”, lucru stiut de orice persoana ce abordează un astfel de moment cu responsabilitate. 

Intra prin curtile oamenilor, umbla pe strada ziua in amiaza mare si pare ca si-a făcut domiciliu pe străzile Livezii – Căprioarei – Mihai Eminescu – George Coșbuc.

De altfel, acesta este ”vânat” pe Facebook de viceprimarul Geczi Gellert si pierdut constant desi toata lumea stie cam unde se afla.

Iată ultima postare a viceprimarului, sef de echipa de intervenție rapida, dar numai in cazul in care sunați la 112, altfel dumnealui ”nu poate face nimic”:

”Atenționarea* rămâne valabilă și pentru azi, pentru zona străzilor Livezii – Căprioarei – Mihai Eminescu – George Coșbuc! Exemplarul de urs care tot vizitează zona a fost și azi prin preajmă! Dincolo de toate dezinformările apărute în așa-zisa mass-medie săceleană facem eforturi cu autoritățile ce au atribuții în domeniu pentru a captura și a reloca exemplarul care tot circulă în zona amintită! ”

Viceprimarul Geczi rămâne un mare maestru al cuvintelor prost alese si incredibil de prost folosite. 

Să numești mărturiile scrise, demonstrate cu poze a câtorva zeci de săceleni ca fiind … ”manipulări” sau ”dezinformări” este dovada nepasarii si arogantei administrative pe care perechea Popa Virgil si Geczi Gellert o oferta comunității sub forma de guvernare locala.

De fapt, Geczi Gellert ar trebui sa fie fericit ca din cand in cand mai are treaba la Primărie pe una dintre putinele atribuții de serviciu pe care le are de fapt.

In loc sa își dovedească competenta, viceprimarul Geczi ratează inca un moment administrativ si isi arata năravurile binecunoscute de comunitatea maghiara: este arogant, agresiv, jignitor fata de diversi membri ai comunității, dar mai ales ineficient.

Pana la urma la ce sa ne asteptam la cel ajuns acolo doar pentru ca a oferit 3 voturi in Consiliul Local catre pesedistul Popa Virgil ca sa-i faca acestuia o majoritate.

Daca sub conducerea lui Sterpu, liberalii saceleni au dat dovada macar la ceas de 2020 ca au înțeles si au invatat ceva din lectia anilor 2016-2018, Geczi a dat dovada ca este aceelasi om politic versat care ”comercializează” in interes propriu voturile comunități maghiare.

Comunitate la fel de afectata de ineficienta administrativa, cea care in aceste zile nu este in stare sa protejeze oamenii de un “ursuleț rătăcit”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia