Home / Actual / Debut în Liga a II-a pentru Steagu’: FC Brașov – Viitorul Pandurii Tg. Jiu 2-2

Debut în Liga a II-a pentru Steagu’: FC Brașov – Viitorul Pandurii Tg. Jiu 2-2

Meciul de debut a noului FC Brasov a adus in tribunele stadionului Tineretului cateva sute de spectatori, curiosi de cumva va arata echipa fanion a judetului, dar si curajosi in a infrunta canicula de afara.

Asta deoarece la orele 12, cand s-a dat startul meciului, temperatura depășea 30 de grade Celsius.

Poate si din acest motiv, poate si din tracul debutului, reprizele meciului dintre FC Brasov si Pandurii Tg. Jiu au fost diferite.

Prima a fost anosta, fara ocazii mari si marcata de cateva erori in defensiva din partea brasovenilor. Gorjenii au condus cu 2-0 la pauză după reușitele lui Paul Mitrică, din minutul 16 și și Alex Băican, din minutul 43.

In a doua parte insa, elevii lui Ilie Stan au intrat cu o alta motivare si asta s-a simtit atat in comportamentul din teren, dar si pe tabela de marcaj, pentru că Steagu’ a marcat de 2 ori, prin Alexandru Sabău si Horia Popa.

Sabău a înscris primul gol al Brașovului în acest sezon, cu un super șut din afara careului, care a propulsat mingea în vinclu în minutul 58, iar Horia Popa a trimis sec din unghi la coltul scurt dupa o centrare de pe stanga ce a depasit intregul careu al oaspetilor.

De altfel, Sabau si Popa au fost remarcatii din tabara Brasovului, primul a dat siguranta prin jocul sau in defensiva, mereu atent si concentrat, iar al doilea a dinamizat atacul in repriza a II-a cand a intrat in teren si a facut diferenta in cateva faze.

S-a terminat 2-2, un punct meritat, muncit, dupa un meci care a demonstrat ca echipa inca se cauta, dar are potentialul de a creste in exprimare.

FC Brașov a inceput cu urmatorul 11: Lungu – Motroc, Burlacu, Sabău, Dumbravă – Negrean, Anton, Roşu – Mihalcea, Codrea, Ciopo, Antrenor: Ilie Stan

Un megacomplex hotelier de 4 stele în plan la Săcele. Noi vă spunem unde ar putea apărea el!

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia