Home / Actual / Debut cu victorie pentru FC Sacele: 3-1 cu Vointa Maierus

Debut cu victorie pentru FC Sacele: 3-1 cu Vointa Maierus

Aproximativ 250 de persoane au asistat astazi la debutul in noul sezon al Diviziei a V-a al echipei FC Sacele impotriva Vointei Maierus.IMG_3945
A fost o partida echilibrata in prima ei parte, scorul la pauza fiind acelasi din start, 0-0. Dupa pauza partida s-a animat, primii marcand oaspetii dupa o greseala a portarul sacelenilor. Au urmat minute de fotbal alert, in care FC Sacele a alergat dupa egalare. Robert Tolnay, intrat la pauza, a reusit sa impinga mingea in poarta pentru 1-1, urmand si golurile de 2-1 si 3-1 marcate de Gheorghe Tinca si Bogdan Bodrea, acesta din urma fiind remarcatul partidei dupa un travaliu bun pe partea stanga a atacului sacelean.

A fost o victorie muncita, dar meritata a celor de la FC Sacele, dar o victorie venita in fata unuiadversar modest, ce a deplasat la Sacele un lot subtiat numeric. Un debut fericit in Divizia a V-a a celor de la FC Sacele, dupa ani de absenta din fotbalul romanesc.

Foto: Valentin Dumitrasc

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply