Home / Actual / Dana Haralambie s-a impus în ambele etape de FIS Cup de la Szczyrk

Dana Haralambie s-a impus în ambele etape de FIS Cup de la Szczyrk

Dana Haralambie a dominat competiția de FIS Cup de la Szczyrk – Polonia, reușind să câștige ambele etape desfășurate în weekend.

Dacă în prima zi avansul Danei a fost unul foarte mare, de aproape 30 de puncte, avans obținut în urma unor sărituri de 93,5 m și 102,5 m, etapa de duminică a fost un pic mai echilibrată la vârf, sportiva noastră terminând cu un avans de 5 puncte (sărituri de 99,5 m și 94,5 m). 

Pentru România au mai punctat Carina Militaru care s-a clasat pe locul 9 în prima etapă și locul 16 în cea de-a doua, și Diana Trâmbițaș care a terminat pe locurile 15, respectiv 19. 

Un rezultat notabil a obținut în competiția băieților și fostul campion național Farkas Hunor, care a terminat etapa de sâmbătă pe un excelent loc 5. 

Clasamentul general FIS Cup este condus de Dana Haralambie, care urmează să concureze pe 15 și 16 septembrie pe teren propriu, la Râșnov, în încercarea de a-și adjudeca din nou trofeul competiției. 

Săcelenii Bodor Alexandru, Trif Radu și Lăutaru Adrian merg în cantonamentul naționalei U18 de la Bârlad

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia