Home / Actual / Dana Haralambie ia puncte la Zao, în Japonia și urmează să sară la Râșnov

Dana Haralambie ia puncte la Zao, în Japonia și urmează să sară la Râșnov

În acest weekend au avut loc la Zao, în Japonia, două etape din Cupa Mondială de sărituri cu schiurile. În compania celor mai bune săritoare din lume s-a aflat și sportiva din România, săceleanca Dana Haralambie, care a reușit o figură frumoasă, calificându-se în manșa a doua, așa cum scrie romania-olimpica.ro.

În prima etapă, cea care s-a desfășurat vineri, 20 ianuarie, Dana a reușit să termine competiția pe locul 27 cu un total de 165.5 puncte. Prima săritură a avut o lungime de 82.5 m, rezultat ce i-a adus 80.2 puncte. Cea de-a doua săritură a fost cu 0.5 m mai lungă și Dana a reușit să mai acumuleze astfel 85.3 puncte.

Sâmbătă din păcate, Dana nu a reușit să se califice în manșa a doua a competiției, terminând pe locul 31, cu 74.9 puncte. În prima manșa, ea a reușit o săritură în lungime de 80 m.

După aceste etape, în ciuda rezultatului bun de ieri, Dana a coborât o poziție în clasamentul general și acum se află pe locul 33, cu un total de 42 de puncte.

Următoarele etape de Cupă Mondială vor avea loc weekend-ul viitor la Râșnov, unde reprezentanții federației speră ca Dana să termine în primele 15 locuri. Noi îi urăm mult succes și vă vom ține la curent cu rezultatele competiției!

Despre programul celor două etape ce vor avea loc în țara noastră, puteți citi mai multe detalii accesând:  http://romania-olimpica.ro/2017/01/20/sarituri-cu-schiurile-la-rasnov/

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply