Home / Actual / Dana Haralambie pe 24 și Diana Trâmbițaș pe 39 în prima etapă de la Râșnov

Dana Haralambie pe 24 și Diana Trâmbițaș pe 39 în prima etapă de la Râșnov

Zi de sărbătoare astăzi la Râșnov, cu două minunate sportive din Săcele drept personaje principale: Dana și Diana.

Susținute frenetic de familie, prieteni și mulți alți suporteri, mulți din Săcele, prezenți în Valea Cărbunării, sportivele noastre au avut prestații solide în ciuda emoțiilor arătate.

Astfel, Diana Trâmbițaș (foto dreapta) care s-a aflat pentru prima oară la startul unei etape de Cupă Mondială și a avut presiunea suplimentară de a fi prima săritoare din concurs, a reușit o săritură de 72 m, terminând etapa pe locul 39.

După câteva minute a venit rândul Danei Haralambie să plutească în aer ducând cu ea toate speranțele noastre pentru un rezultat cât mai bun. A reușit o săritură de 83 m, destul cât să nu avem emoții în privința calificării în manșa secundă unde a intrat de pe locul al 22-lea.

În debutul manșei secunde, Dana a sărit cu un metru mai mult decât în jumătatea întâi a etapei, aterizând la 84 de metri, performanță ce i-a adus locul 24 la finalul etapei și încă 7 puncte în clasamentul general al Cupei Mondiale.

Câștigătoarea competiției a fost norvegianca Maren Lundby care a arătat o formă de zile mari, izbutind cele mai lungi sărituri ale ambelor manșe, măsurând 97, respectiv 99 de metri. Pe podium au mai urcat japonezele Sara Takanashi, lidera clasamentului mondial și Yuki Ito.

Ziua de duminică aduce o nouă etapă la Râșnov, cu începere de la ora 12:30. Vă invităm în număr cât mai mare alături de noi, ca împreună să le susținem pe sportivele noastre minunate!

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply