Home / Actual / Închisoare grea pentru “cuțitarul din Săcele”

Închisoare grea pentru “cuțitarul din Săcele”

Vilagi Andrei, cuțitarul din Săcele care l-a omorât pe Ioan Olescu pe strada Ștefan cel Mare, a fost condamnat de Tribunalul Braşov la 23 de ani de închisoare şi 15 ani pedeapsa complementară privind interzicerea anumitor drepturi.

Magistraţii Curţii de Apel Braşov au menţinut durata pedepsei cu închisoarea, dar a redus de la 15 la 5 ani pedeapsa complementară. Sentinţa este definitivă.

În ziua de 8 noiembrie 2015, în jurul orelor 14.10, în timp ce se afla pe str. Ştefan cel Mare din municipiul Săcele, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat victimei O.I., de 51 ani, o lovitură cu cuţitul în zona stângă a pieptului, producându-i decesul”, a precizat Mihaela Alina Popescu, prim procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

În plus, criminalul are de plătit următoarele daune: către partea civilă Olescu Maria, suma de 5000 lei daune materiale şi contravaloarea în lei la cursul BNR de la data plăţii a sumei de 5000 de euro cu titlu de daune morale, către Marin Mariana, contravaloarea în lei la cursul BNR a sumei de câte 2500 de euro cu titlu de daune morale, iar către Doriţă Ecaterina Libana contravaloarea în lei a sumei de 2.500 de euro cu titlu de daune morale.

sursa newsbv.ro

Citeste si despre cine a depus un proiect pentru accesare unor fonduri europene

Miscare si distractie in weekend. Citeste unde! 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply