Home / Actual / Cursuri GRATUITE pentru femei la Brasov

Cursuri GRATUITE pentru femei la Brasov

Dragi prieteni, venim în întâmpinarea nevoilor săcelenilor şi cu informaţii utile din piaţa muncii, aşa cum am mai făcut în ultimul an, de când am pornit acest proiect numit Saceleanul.Ro

Pentru persoanele interesate, SC Ultra Security SRL din Braşov organizează cursuri de formare profesionala GRATUITE pentru persoanele interesate. Aceste cursuri sunt cuprinse într-un proiect organizat cu fonduri europene şi reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei ce doresc să se specializeze într-o meserie sau chiar să dobândească o alta, obtinând la final şi o diplomă recunoscută oficial pe piaţa muncii.

Vă ataşăm mai jos astăzi, lista cursurilor organizate EXCLUSIV PENTRU FEMEI (doar pentru femei) urmând a reveni zilele următoare cu lista de cursuri pentru someri şi pentru angajaţi.

Pentru mai multe detalii contactaţi cu încredere:

S.C. Ultra Security S.R.L.
[email protected]
www.ultrasecurity.ro 

Cursuri gratuite pentru femei in judetele Brasov, Covasna, Sibiu

 Pentru înscrieri vă aşteptăm la sediul nostru din Braşov, str. Hărmanului, nr. 50, sc. B, ap. 3, Tel. 0268/310958, 0728/289899

 

Nr. crt Denumire curs Tip curs Nr. ore Conditii minime de acces Acte necesare Organizator Observatii
1 Administrator pensiune turistica Calificare 6 luni  Minim 8 clase absolvite.Apt din punct de vedere medical – carte de identitate – copie si original;- certificat de nastere – copie si original;- certificat de casatorie – copie si original (daca v-ati schimbat numele);- act de studii – copie si original

 

Ultra Security Inainte de inceperea cursurilor vor fi programati la Med. Muncii pt. analize.
2 Operator introducere, validare si prelucrare date Calificare 6 luni Minim 8 clase absolvite. – carte de identitate – copie si original;- certificat de nastere – copie si original;- certificat de casatorie – copie si original (daca v-ati schimbat numele);- act de studii – copie si original;

– adeverinta medicul de familie cu mentiunea “ apt pentru cursul operator introducere, validare si prelucrare date”

Ultra Security
3 Camerista Calificare 3 luni Minim 8 clase absolvite.Apt din punct de vedere medical – carte de identitate – copie si original;- certificat de nastere – copie si original;- certificat de casatorie – copie si original (daca v-ati schimbat numele);- act de studii – copie si original;

 

Ultra Security Inainte de inceperea cursurilor vor fi programati la Med. Muncii pt. analize.
4 Cofetar – patiser Calificare 6 luni Minim 8 clase absolvite.Apt din punct de vedere medical -carte de identitate – copie si original;- certificat de nastere – copie si original;- certificat de casatorie – copie si original (daca v-ati schimbat numele);- act de studii – copie si original. Ultra Security Inainte de inceperea cursurilor vor fi programati la Med. Muncii pt. analize.
5 Florar – decorator Calificare 3 luni Minim 8 clase absolvite.Apt din punct de vedere medical – carte de identitate – copie si original;- certificat de nastere – copie si original;- certificat de casatorie – copie si original (daca v-ati schimbat numele);- act de studii – copie si original.

 

Ultra Security Inainte de inceperea cursurilor vor fi programati la Med. Muncii pt. analize.
Nr. crt Denumire curs Tip curs Nr. ore Conditii minime de acces Acte necesare Organizator Observatii
6 Baby sitter  Calificare 3 luni Minim 8 clase absolvite.Apt din punct de vedere medical – carte de identitate – copie si original;- certificat de nastere – copie si original;- certificat de casatorie – copie si original (daca v-ati schimbat numele);- act de studii- copie si original. Ultra Security Inainte de inceperea cursurilor vor fi programati la Med. Muncii pt. analize.
7 Ingrijitoare batrani la domiciliu Calificare 3 luni Minim 8 clase absolvite.Apt din punct de vedere medical. – carte de identitate – copie si original;- certificat de nastere – copie si original;- certificat de casatorie – copie si original (daca v-ati schimbat numele);- act de studii – copie si original. Ultra Security Inainte de inceperea cursurilor vor fi programati la Med. Muncii pt. analize.
8 Dispecer centru de alarma Specializare 1 luna Minim studii medii (liceu)Apt din punct de vedere medical si psihologicSa nu aiba antecedente penale  – carte de identitate – copie si original;- certificat de nastere – copie si original;- certificat de casatorie – copie si original (daca v-ati schimbat numele);- act de studii – copie si original.

– cazier judiciar original

Ultra Security Inainte de inceperea cursurilor vor fi programati la Med. Muncii pt. analize.
9 Manichiurist -pedichiurist  Calificare 3 luni Minim 8 clase absolvite.Apt din punct de vedere medical – carte de identitate – copie si original;- certificat de nastere – copie si original;- certificat de casatorie – copie si original (daca v-ati schimbat numele);- act de studii – copie si original. First Job School Inainte de inceperea cursurilor vor fi programati la Med. Muncii pt. analize.
10 Tehnician in turism  Calificare 9 luni Liceu cu diploma de bacalaureatApt din punct de vedere medical  – carte de identitate – copie si original;- certificat de nastere – copie si original;- certificat de casatorie – copie si original (daca v-ati schimbat numele);- act de studii – copie si original. First Job School Inainte de inceperea cursurilor vor fi programati la Med. Muncii pt. analize.
11 Coafor  Calificare 6 luni Minim 8 clase absolvite.Apt din punct de vedere medical 

 

 

– carte de identitate – copie si original;- certificat de nastere – copie si original;- certificat de casatorie – copie si original (daca v-ati schimbat numele);- act de studii – copie si original. First Job School Inainte de inceperea cursurilor vor fi programati la Med. Muncii pt. analize.
12 Contabil  Initiere  2 luni Minim liceu cu diploma de bacalaureat – carte de identitate – copie si original;- certificat de nastere – copie si original;- certificat de casatorie – copie si original (daca v-ati schimbat numele);- act de studii – copie si original. First Job School
14 Lucrator in comert   Calificare   3 luni Minim 8 clase absolvite.Apt din punct de vedere medical  – carte de identitate – copie si original;- certificat de nastere – copie si original;- certificat de casatorie – copie si original (daca v-ati schimbat numele);- act de studii – copie si original. Fundatia pentru Promovarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii Inainte de inceperea cursurilor vor fi programati la Med. Muncii pt. analize.
15 Competente anteprenoriale  Initiere  2 luni Minim scoala profesionala – carte de identitate – copie si original;- certificat de nastere – copie si original;- certificat de casatorie – copie si original (daca v-ati schimbat numele);- act de studii – copie si original. Fundatia pentru Promovarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii
16 Administrator imobile Initiere 1 luna Minim liceu cu diploma de bacalaureat – carte de identitate – copie si original;- certificat de nastere – copie si original;- certificat de casatorie – copie si original (daca v-ati schimbat numele);- act de studii – copie si original. Fundatia pentru Promovarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii
17 Asistent relatii publice si comunicare  Calificare  6 luni Minim studii medii absolvite (liceul) – carte de identitate – copie si original;- certificat de nastere – copie si original;- certificat de casatorie – copie si original (daca v-ati schimbat numele);- act de studii – copie si original.

– adeverinta medicul de familie cu mentiunea “apt pentru cursul Asistent relatii publice si comunicare”

Asociatia Master Conference Awords Law

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply