Home / Actual / Curs de initiere in salsa si bachata la Brasov

Curs de initiere in salsa si bachata la Brasov

Vrei sa arati bine si sa te simti bine pe ringul de dans? Vrei sa iti extinzi cunostintele legate de muzica, ritm si instrumente? Vrei sa te distrezi alaturi de oameni care impartasesc aceeasi pasiune / curiozitate?

Step in2 Salsa are placerea de a va invita la primul CURS de initiere in SALSA SI BACHATA din anul 2015.

Va asteptam cu drag pe data de 15 Aprilie, ora 18:00, la studioul de dans Step in2 Salsa (Str. Memorandului nr 39) pentru a pentru a participa la o ora introductiva in dansurile latino caraibice. Tot in aceeasi zi, va asteptam sa va inscrieti la cursurile Step in2 Salsa.

Cursurile noastre au loc in incinta Casei de Cultura a Studentilor Brasov (Cantina Memo), strada Memorandului nr. 39. Inscrierile la grupa noua de incepatori dureaza 2 saptamani!

Pe durata celor doua luni ale cursului de incepatori, Step in2 Salsa va ofera posibilitatea sa combinati mai multe stiluri de dans. Veti invata Salsa, Bachata Urbana, Bachata Dominicana, Kizomba si Rueda de Casino, alaturi de instructorii, Eduard Kis si Alexandra Ichim sau Edi si Ali.

Cursurile se desfasoara in zilele de Luni si Miercuri, ora: 18:00 – 19:00

Va asteptam cu drag,
Echipa Step in2 Salsa

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la:
[email protected], [email protected] sau la numerele de telefon: Edi – 0761617665 sau Ali – 0720530617

!!!ELEVII si STUDENTII beneficiaza de o reducere de 20%!!!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply