Home / Administratie / Curatenie in zona Garcini

Curatenie in zona Garcini

curatenie 2Veşti bune sosesc din zona administraţiei locale. S-a început curăţarea focarului de infecţie cauzat de depozitarea în plin câmp a gunoaielor menajere din zona Gârcini. După mai multe plângeri făcute de săceleni, inclusiv aici, pe săcelanul.ro, gunoaiele vor fi adunate şi zona ecologizată.

Vă reamintim că mai mulţi locuitori din Săcele, dar şi persoane cu notorietate naţională, precum Daniel Buzdugan, şi-au manifestat indignarea faţă de această pată pe cartea de vizită a oraşului nostru, intrarea dinspre Cheia fiind o ruşine pentru săceleni.

Ne bucură curăţarea zonei, dar tragem un semnal de alarmă că această este o soluţie temporară, în câteva luni acolo probabil că vor reapărea gunoaiele cărate de locuitorii din zona Gârcini.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

4 comments

  1. Si saptamana viitoare va fi la fel !

  2. E foarte bine ca in sfarsit se face curatenie dar ma intreb cat va rezista

  3. tocmai a raspuns Cristian Popa dar vina nu este exclusiv a tiganilor ci a celor din Municipiu care le da de lucru care isi fac curatenie prin curti si gradin,demolari…….e.t.c.

  4. trebuie facuta curatenie pana la baza dealului

Leave a Reply