Home / Actual / Cunoașteți persoane care au adus o contribuție valoroasă orașului Săcele? Le puteți nominaliza aici!

Cunoașteți persoane care au adus o contribuție valoroasă orașului Săcele? Le puteți nominaliza aici!

Până la finalul lunii iunie 2017, echipa “Din Săcele, cu drag” colectează nominalizări pentru albumul foto de final de an!
În 2016 albumul a avut ca tematică LOCURI din Săcele, în care organiztorii am inclus biserici de diferite confesiuni, case cu arhitectură tradițională și porți mocănești, străzi, fotografii din natură și peisajele din orașul Săcele.
Aici puteți răsfoi online albumul: https://issuu.com/business-charity/….
Anul acesta dorim să publicăm a doua ediție a albumului în care vom prezenta OAMENI. De aceea, facem un apel către comunitatea săceleană de a nominaliza persoane din Săcele, de orice vârstă, etnie, statut social sau apartenență religioasă, care au adus un aport în viața socială, culturală, educațională sau economică, în ansamblu, localnici care au adus o contribuție valoroasă orașului Săcele.
Nominalizările se pot completa în acest formular, unde se transmit și argumentele: https://goo.gl/forms/qPiXPoU6LBADEq… până la data de 30 iunie 2017.
Vă mulțumim!
Echipa de voluntari “Din Săcele, cu drag”
Kinga, Emese, Orsi, Zsófia, Hunor, Ruxi

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply