Home / Actual / Cum se construieste o stire pe website

Cum se construieste o stire pe website

stire live de la canCei 20 de tineri ce învaţă tainele calculatorului la Centrul de zi pentru copii şi tineri din Săcele au primit la cursul de vineri, 28 februarie, vizita noastră, a celor de la site-ul de ştiri www.Saceleanul.ro, responsabilul cu prezentarea fiind Ciprian Sterpu (foto dreapta).

Cu aceasta ocazie, le-am prezentat cursanţilor modalitatea prin care o ştire este creata şi urcată pe internet, pentru ca ulterior să fie vizualizată de cititori. Acest lucru s-a petrecut în direct, în sala de curs, cursanţii apreciind uşurinţa cu care o ştire prinde viaţă şi ajunge pe internet în atenţia celor interesaţi. Am răspuns şi câtorva întrebări sau curiozităţi legate de costurile administrării unui site de ştiri.

Site-ul nostru www.Saceleanul.ro a fost invitat la această prezentare practică la sfârşitul celei de-a doua luni a cursului “Multimedia – Pregătire pentru Viață”.

Mulţumim pe acestă cale organizatorilor şi le dorim mult succes în continuare cursanţilor.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. fain chiar si eu sunt in acest proiect

  2. mda si eu fain e tare frum proect ???

Leave a Reply