Home / Actual / Cum a fost la Festivalul Piatra Neteda 2017?

Cum a fost la Festivalul Piatra Neteda 2017?

În aceelasi timp cu Festivalul Recoltei organizat de Primăria Săcele în zona sălii de sport din cartierul Ştefan cel Mare, a avut loc o nouă ediţie a Festivalului PiatraNetedă.

Acesta este un mic eveniment local, cu organizare şi sutinere particulară asemănător cu mai celebrul “Răvăşit al oilor” de la Bran.

Festivalul “Piatră Netedă” îşi trage numele de la pensiunea aflată în zona Morii din Turches, acolo unde anual bucatele tradiţionale mocăneşti sunt oferite celor prezenţi în acompaniament de muzică populară.

Nici anul acesta nu au lipsit bulzul, pastrama de oaie sau tocana de berbecuţ, toate fiind foarte apreciate de vizitatori.

Muzică, dansul şi voia bună au fost asigurate de Ansamblul “Cununa Bodului”, de Ansamblul Folcloric “Astra” sau de “Zestrea Săceleană”, pentru a menţiona doar câteva dintre momentele artistice petrecute la Piatra Netedă 2017.

La mai mare!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply