Home / Actual / Cultul Creștin Penticostal vrea să construiască un nou lăcaș de cult la Săcele

Cultul Creștin Penticostal vrea să construiască un nou lăcaș de cult la Săcele

Cultul Creștin Penticostal-Biserica Penticostală Săcele a inițiat elaborarea unui PUZ ce va sta la baza construirii în zona străzii Câmpului a unui Centru Creștin Penticostal.

Suprafața pe care ar urma să se construiască acest Centru Creștin Penticostal este de 3063 de mp, fiind formată din 2 terenuri alipite ce se află între străzile Câmpului și Măceșului.

Conform PUZ-ului propus, accesul în Centru se va realizeaza prin intermediul străzii Măceșului, o arteră nemodernizată ce îi deservește pe cei ce locuiesc în zonă.

Viitoarea Biserica Penticostală va avea o înălțime maximă de 12 metri, la care se vor adauga alți 3 metri, cât ar putea avea crucea.

În curtea Centrului se vor amenaja și 30 de locuri de parcare, iar spațiul verde ar trebui să ocupe 25% din suprafața totală.

Vecini cu viitorul supermarket LIDL

În vecinatatea acestei viitoare Biserici Penticostale se află și proiectul suprmarketului LIDL, la intersecția străzilor Câmpului și Agronomiei.

Dezvoltarea zonei va determina modificări de valori de trafic serioase, de aceea în zonă va aparea și un sens giratoriu care să reglementeze circulația.

Acesta este propus să fie construit la intersecția dintre străzile Câmpului (Ocolitoarea Municipiului Săcele) și Armata Română.

Girația are ca principal scop permiterea accesului clienților în incinta parcării supermagazinului LIDL. 

Ieșirea din această parcare se va face pe strada Agronomiei, cu acces ulterior OBLIGATORIU la dreapta pentru toți participanții la trafic.

Bogdan Motoc, (fost?) președinte ALDE Săcele: ”Excluderea mea este o răzbunare”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia