Home / Actual / Cu ea în cârcă! Un săcelean a furat canapeaua din fața unui magazin, dar a fost prins de Poliție pe stradă

Cu ea în cârcă! Un săcelean a furat canapeaua din fața unui magazin, dar a fost prins de Poliție pe stradă

Vineri, 6 octombrie, în jurul orei 23.00, un echipaj al Poliției Locale Brașov a depistat pe Calea București, în dreptul capătului RATBV Saturn, un bărbat în vârstă de 44 de ani, domiciliat în Săcele, care transporta pe spate o canapea pentru grădină.

Prin urmare, individul în cauză a fost condus la sediul Secției 4 de Poliție pentru a se stabili situația de fapt și pentru a continua cercetările.

În urma investigațiilor efectuate, s-a constatat că acest bărbat ar fi sustras o canapea de grădină, prevăzută cu 6 perne, din fața unui magazin specializat în fabricarea și comercializarea mobilierului de pe Calea București, cauzând un prejudiciu estimat la suma de 4.000 de lei.

Prin ordonanța emisă de organele de cercetare penală din cadrul Secției 4 de Poliție Brașov, în data de 7 octombrie, suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore sub acuzația de furt calificat. Acesta a fost transferat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt în continuare desfășurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Săcele: Polițiștii au verificat peste 50 de autovehicule, iar în cazul a 16 conducători auto au fost aplicate sancțiuni cu o valoare de aproape 9.000 de lei. – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia