Home / Actual / Cu bune și cu rele, final de sezon pentru Precizia Săcele

Cu bune și cu rele, final de sezon pentru Precizia Săcele

Victoria cu 3-2 de sâmbătă, din deplasarea de la Homorod, a fost și ultima din acest sezon de Liga a IV-a pentru Precizia Săcele.

Finalul de campionat i-a găsit pe săceleni așezati confortabil pe poziția a doua la 11 puncte în spatele campioanei județene din acest sezon, Olimpic Zărnești, dar și la 9 puncte peste ocupanta ultimului loc de pe podium, Ciucașul Tărlungeni.

Dacă acestei clasări îi adăugăm și câștigarea fazei județene a Cupei României, putem concluziona că a fost un sezon bun pentru echipa de seniori a Preciziei, dătător de speranțe pentru anii ce vor urma, având în vedere și numărul mare de jucători tineri ce alcătuiesc lotul.

Poate că o dezamăgire ușoară a fost clasarea pe același loc secund a echipei de juniori a clubului, cea care ne obișnuise să câștige en-fanfare campionatul și chiar cocheta sezon de sezon cu turneele finale de la București.

Tot, deja rivala județeană eternă, Olimpic Zărnești a reușit să își adjudece și acest campionat demonstrând că acolo lucrurile se fac serios și ridicând astfel ștacheta sportivă și managerială.

Nu avem nicio îndoială că și cei de la AS FC Precizia Săcele vor răspunde pe măsură în sezonul viitor.

În Liga a V-a, echipa a doua a clubului a ocupat un bun loc 3, aici fiind rodați jucătorii tineri, dar și cei ce nu reușesc să prindă prima echipă.

Felicităm pe această cale jucătorii, staff-ul tehnic și conducerea clubului Precizia Săcele! 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia