Home / Actual / CSM Săcele pierde acasă cu Inter Cristian și promovarea devine o nălucă în acest sezon

CSM Săcele pierde acasă cu Inter Cristian și promovarea devine o nălucă în acest sezon

În doar 2 etape, CSM Săcele și-a văzut visele de promovare spulberate de 2 înfrângeri cu principalele 2 contracandidate la primul loc în Liga a IV-a.

Daca etapa trecuta săcelenii au pierdut la limita cu ACSM Codlea, acum a venit rândul adversarei de la Inter Cristian să ia cele 3 puncte, chiar pe stadionul Electroprecizia. 

În tur, săcelenii s-au impus cu un 1-0 scurt și nutreau speranță că vor lua punctele care să îi tina în siajul liderei ACSM Codlea și astfel să spera că aceasta se vă împiedică Hoghiz.

Penalty, cartonaș roșu și 3 în 90 de minute portari la CSM Săcele

În prima repriza, meciul a fost echilibrat, însă cea mai mare ocazie a aparținut oaspeților care au fost aprope de gol cu un șut din 6 metri scos în extremis de portar.

O fază mai tărziu, la un contra-atac pe partea ofensivă stângă a oaspeților, atacantul se întinde după minge, ajunge al doilea și îl tamponează violent pe portarul ieșit în întâmpinare. Acesta suferă o hemoragie și după pauza este schimbat.

În repriza a doua, rezerva de portar a gazdelor are o intrare dura în propriul careu și primește cartonaș roșu, iar oaspeții beneficiază de o lovitura de la 11 metri.

Intre buturile săcelene intra cel de-al treilea portar al lotului, dar Inter Cristian marchează pentru 0-1.

Meciul devine încâlcit, cu gazdele muncind pentru o egalare improbabilă, însă obțin în schimb o egalitate numerică după ce și un jucător al oaspeților este eliminat (cumul de cartonașe galbene).

Până la final CSM Săcele nu a reușit să se mai apropie f periculos de poarta celor de la Inter Cristian decât prin 2-3 suturi din lovituri libere sau de la peste 16 m, în schimb pe contre, în prelungiri oaspeții dau din nou lovitura și castiga cu 2-0.

CSM Sacele cade pe locul al III-lea in campionat si poate fi depasita si de Coltea 1920 Brasov, daca cei din urma castiga in partida pe care o mai au de disputat.

ACSM Codlea și Inter Cristian, primele două clasate, vor continua lupta pentru titlul campionatului județean și dreptul de a juca la baraj.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia