Home / Actual / CS Babarunca din nou pe podiumul unei competitii nationale

CS Babarunca din nou pe podiumul unei competitii nationale

afisDe vineri 26 septembrie până duminica 28 septembrie, într-o organizare de excepţie asigurată de Clubul Sportiv Orienter Tg. Mureș, Primăria Municipiului Tg. Mureș, Direcția Pentru Sport a Județului Mureș şi Federația Română de Orientare s-au desfăşurat în jurul oraşului Tg. Mureş şi în oraş, Campionatele Naţionale de Veterani la Orientare în alergare şi Campionatele Naţionale de Parc-Oraş et.V.

Competiţia a fost puternic sprijinită în organizare de autorităţile locale care au mulţumit la festivitatea de premiere Federaţiei Romane de Orientare pentru că li s-a oferit posibilitatea de a organiza acest eveniment, iar viceprimarul oraşului Tg. Mureş şi câțiva consilieri locali au şi participat la etapa de duminică desfăşurată în zona Parcului Eroilor din Municipiu. Cei peste 200 de sportivi de la peste 40 de cluburi din România şi Republica Moldova au demonstrat încă o dată în plus complexitatea şi frumuseţea acestui sport atât de apreciat în lume.

Clubul Sportiv Babarunca din oraşul nostru a participat cu 6 sportivi: Ruxandra Dopovecz F 50, Iuliu Dopovecz M 50, Emil Puşcaş M 50, Tudor Puşcaş M 14, Iulius Rauchman M 45 şi Iuliu Dopovecz Senior M 80.

Rezultatele obţinute au fost mulţumitoare, de remarcat fiind locul 3- Medie Distanţă obţinut de Iuliu Dopovecz şi locurile 3 Medie – Distanţă şi 2 Lungă – Distanţă obţinute de Ruxandra Dopovecz. Extrem de apreciată a fost prestaţia lui Iuliu Dopovecz Senior care în aplauzele publicului şi a celorlalţi competitori a terminat toate cele trei zile de concurs, câştigând la cei 82 de ani ai săi trei medalii de aur. Pentru cei care au putut obţine finanţări urmează în octombrie Campionatele Mondiale Masters în Brazilia, pentru restul o pregătire mai bună în perspective sezonului viitor.diplome

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply