Home / Actual / CS Babarunca a dominat Cupa României la orientare pe mountain bike

CS Babarunca a dominat Cupa României la orientare pe mountain bike

Weekend-ul  10–11 iulie a oferit sportivilor de la C.S. Babarunca prilejul să participe în premieră la Cupa României la orientare pe mountain bike. Concursul, care a avut două etape, una de medie distanță și a doua de lungă distanță, a fost organizat pe raza pitoreștii localități prahovene Cocorăștii Mislii. Traseele au fost extrem de complexe și dure, alternând porțiunile de pădure cu zone de poiană și zone urbane. Sportivii au fost solicitați la maxim, înregistrându-se destule abandonuri cauzate de căzături spectaculoase. În urma celor două zile de concurs sportivii săceleni au obținut locul 1 la categoria M 16  prin Pușcaș Tudor, locul 1 la categoria M 45 prin Dopovecz Iuliu, locul 1 la categoria M50 prin Pușcaș Emil și locul 1 la categoria F 45 prin Dopovecz Maria.

2

Paralel cu competiția de mountain bike s-a desfășurat și Cupa Valea Prahovei la orientare în alergare unde s-a remarcat Cristina Popa locul 1 la categoria F 14 ani, Denisa Igescu locul 1 la categoria F 16 ani și Dopovecz Iuliu senior locul 1 la categoria M 80 ani. Promițător a fost și debutul lui Gabor Nagy la categoria M 45 de ani. Ca urmare a rezultatelor obținute, clubul din Săcele s-a situat pe  locul trei în clasamentul pe echipe, după Garage Racing Baia Mare și CSM Miercurea Ciuc.

Felicitări tuturor sportivilor care au reprezentat orașul Săcele și la cât mai multe locuri 1!

Citește și despre performanțele dansatoarelor din Săcele în Ungaria!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply